fredag den 23. maj 2008

Jeg er blevet færdig

med mit superwash-merino/bambusgarn.

Det er egentlig utroligt hvor meget farven forandrer sig når man blander hvidt med de stærke farver som bambusfibrene jo har

Ikke at det gør noget, jeg synes at det er blevet en fin sommerfarve at se på, men jeg er nu alligevel forbavset.

Mit svenske halsklud er også blevet færdig, det skal lige vaskes og spændes op, jeg har dog udeladt mønster nr. 22, da jeg ikke kunne få det til at virke og synes at nu ville jeg blive færdig med det.

Jeg har åbenbart ikke forstået/læst opskriften rigtig, fordi jeg havde strikket omkring halvdelen af tørklædet, da lagde jeg mærke til at bagsiden skulle være strikket i vrang, i stedet for havde jeg strikket bagsiden med retstrik, UPSS!! Jeg synes nu alligevel at det er blevet rigtig godt, lidt kortere end opskriften, men det gør ikke noget.

Også jeg vil vise fakta boks:
Garn: 99 gram 2/3 merino og 1/3 angora, det er garn jeg har fået spundet hos Hjelholt, med en løbelængde på 500m/100g.
Opskrift: Den svenske kalenderhalsduken
Pinde: 3½ mm Addi rundpind
Længde inden vask: 150 cm og er 20 cm bredt.

Strikket som en del af Webstrik KAL

lørdag den 10. maj 2008

Som tiden dog går

jeg synes lige at det var i forgårs at jeg skrev sidst.

Jeg må vist hellere komme med en lille opfølgning på min Adult Surprise Jacket.

Jeg havde mine tvivl om hvad jeg skulle gøre med den, men jeg har nu smidt den i vaskemaskinen med koldt vand, uden sæbe og almindelig vask og det var en god beslutning, for hvor blev den dejlig af det let og lækker og slet ikke filtet sammen som jeg var bange for, da garnet er gotlandsk uld og merino.

Nogle lommer er også ....se mere

As time goes by

I think that it was just the day before yesterday that I wrote last. I must apparently rather offer a small follow-up on my Adult Surprise Jacket. I had my doubt about what I had to do with it, but I throw it in the washing machine with cold water, without soap and ordinary washing and it was a good decision, because, only did it become lovely, lightly and delicious and did not at all felt together as if I was afraid of, because the yarn is Gotland wool and merino. I did put some pockets ...more