lørdag den 28. juni 2008

Det er en underlig fornemmelse


når man finder ud af at man har lavet en "bøf" Jeg opdagede ikke at der var så meget forskel på det garn jeg havde spundet af den fibermix jeg havde købt over to omgange, men der er faktisk ret stor forskel.


Det til højre er af det sidst indkøbte fiber, det ser ud som om der er mere silke i end det til venstre.Det er lidt ærgerligt men jeg var begyndt med det "gamle" til det sjal jeg er i gang med, "Pretty as a Peacock" og har bare taget et nyt bundt fra kassen med mit garn til at fortsætte med.Dette bundt var så af det "nye" og det lagde jeg ikke mærke til før jeg havde strikket ret meget på sjalet og der er en synlig forskel.
Nu gør det ikke så meget fordi det "gamle" er i "bærestykket" og da jeg nu er blevet opmærksom på det har jeg igen taget af det "nye"

It's a strange feeling when I found out that I had made a mistake. I didn't discover it to begin with, that there was as much difference between the yarn I had spun of the fibre-mixes I had bought in two rounds, but there is actually rather great difference.
The yarn to the right is the last bought fibre, it looks as if there is more silk in than the yarn to the left. It's a little annoying but I had begun with that "old" to the shawl I am knitting, "Pretty as a Peacock" and I had just taken a new skein from the box with my yarn to continue with.
This skein was of
"the new" and I didn't notice before I had knitted a lot of the shawl and there is a visible difference. Now there is no much to do, because "the old" is in "the yoke" and as I have now become aware of it I have again gone off with "the new

Ingen kommentarer: