tirsdag den 21. juli 2009

Jeg kan næsten ikke få armene ned


for jeg har endelig fået ét ærme strikket færdigt. :-D

Jeg startede med at slå op ved hjælp af min opslagningsklud som jeg hænger på de nåle der skal bruges, så strikker jeg en række med nylontråden og er nu klar til at strikke.

Det gik rigtig fint med at strikke kanten, hænge den op og så begynde på mønsteret, tage ud i hver side og e
ndelig nåede jeg ærmegabet og fik lukket af hvor jeg skulle, men da jeg skulle sætte på hold for at strikke med forkortede rækker, så gik det galt.


Efter at have forsøgt flere gange står jeg nu med 5 ærmer der kun næsten er færdige, men de kan ikke bruges til den trøje jeg er gået i gang med.

Der skete mange ting, jeg glemte at lukke masker af samtidig med at jeg satte nåle i hold. Fik begyndt det forkerte sted og da jeg så ville pille op og gå tilbage, satte nogle af maskerne sig fast over gitteret og andre hoppede af.

Nå, så havde jeg endelig fået den ene side færdig uden problemer, åh hvor var jeg glad og skulle så skifte over til at strikke den anden side, jeg sætter maskinen til at udvælge mønsteret og hvad sker så, maskerne falder af. SURT!!!

Jeg ville dog ikke lade mig slå ud af den grund, så jeg går i gang igen, denne her gang lykkedes det. HURRA!!!
Et ærme færdigt.

I can hardly get my arms down
I have finally knitted one sleeve finished. :-D
It was really easy to knit the edge, hanging it up and then start the pattern, increase each side and finally reached my sleevegap, but when I was to put on hold to knit with short rows, something got all wrong. After having tried several times I am now with 5 sleeves only almost finished, but they can not be used for the sweater, I have started.
Many things happen, I forgot to cast off at the seam at the same time I put the needle on hold. Got started in the wrong place and when I would then pick up and go back, and then some off the stitches put themselves over the grid and the others just jumped off.
Then I had finally got one side finished without any problems, oh how happy I was and now had switch over to knit the other side, I put the machine to select the pattern and what happens then, the stitches fall off. That was nasty!
I would not let me turn out, so I went up again and this time succeeded. Hooray! One sleeve finished.

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Ihh hvor er de altså fine dine ærmer. Kan de ikke bruges til et eller andet. Feks. en taske.

Bente T sagde ...

Tak Lise, jo det er en god ide.Jeg har selv tænkt at jeg skulle bruge dem til tasker eller lign. for de skal jo ikke smides væk, jeg kan bare ikke bruge dem til dette projekt.

Karin Grøn sagde ...

Sikke et smukt mønster. Hvad med at sy et par små børnetrøjer af nogle af dem. De kan også bruges til puder- hvem siger puder absolut skal være kvadratiske- de kan vel være alle mulige faconer.

Held og lykke med de.t