fredag den 23. januar 2009

Den svenske sokke KAL


Jeg har meldt mig til Stickameras sokker KAL men desværre ser det ud til at januarsokkerne er ikke lige hvad jeg troede.
Så, jeg har skrottet mine sokker for januar,
de vil ikke som jeg vil og så gider jeg ikke.
Jeg prøvede at strikke med kun 56 masker som jeg plejer, da jeg bruger en str. 39, fordi jeg regnede med at med 66 masker ville det blive en sok så bred at de kunne passe min søn der bruger str. 47

I have signede ind to Stickameras socks KAL but unfortunately it appears that in January socks are not what I thought. So, I scrapped my socks for January, they will not as I want and I do not bother. I tried to knit with only 56 stitches as usual, because I have a size 39 foot, and I figured that with 66 stitches, it would be a sock so broad that they could do for my son who has a size 47 foot

Desværre kan jeg se at det går ikke alligevel, så nu er det bare at vente på februarsokkerne og så se hvordan de er, hvis det bliver det samme slags så smider jeg håndklædet i ringen og stopper den her leg.

Unfortunately, I can see that it does not go, so now it's just waiting for February socks and then see how they are, if it becomes the same kind of I will throw the towel in the ring and stop this game.

3 kommentarer:

heidi sagde ...

jag är också med i sockklubben så jag gör också den:)

först hade jag tänkt att hoppa över den, eftersom dom flesta verkar ha problem med den, men eftersom jag gillar den, och eftersom jag slitit ut nästan alla stickade sockar jag har, så bestämde jag nug för att göra den ändå. eftersom jag har storlek 37, så har jag gått ner till 2mm strumstickor - då brukar sockar med 66 maskor passa:)

Det kanske kan vara värt att prova?

Eftersom jag inte gillade uppläggningen för tån så gjorde jag om den med:))

Bente T sagde ...

Jeg kan desværre ikke strikke med så små pindestørrelser, derfor regnede jeg med at kunne strikke med færre masker. Det kan jo bare ikke lade sig gøre.

B.J. sagde ...

Jeg var kun lige startet på tåen, og var ikke nået mere end 5 cm, men kan se, at jeg kommer til at svømme i sokkerne. Tror også jeg kommer til at melde pas til disse sokker pt. Har åbenbart ikke tyndt nok garn til dem.
Februars sok ser dog noget mere lovende ud!