lørdag den 7. marts 2009

En erfaring rigere


Ville lige vise at jeg stadig får lidt fra maskinen, denne gang er det et par sokker som jeg strikkede i går.
De er strikket på enkeltseng, ribben er strikket bagefter og sokken hæftet på, på maskinen og
er lukket af.

Det kan ikke anbefales, for det kommer en dum kant indvendigt (aflukningskanten) og den er ikke helt så elastisk som jeg havde håbet på. Samtidig kom der en vrangrække udvendigt, men det er fordi jeg hængte sokken i nålekrogene og havde ribben bag nåletungen og trak den ud over.

Det har dog ikke været en dårlig ting, da jeg synes at det har været en god oplevelse af hvad man ikke skal gøre!;;)

Vægten 45 g og der er brugt 185 meter
Garnet er Bumbo strømpegarn og er købt hos Superbest.

One experience richer
Would just show that I still get a bit of the machine, this time it is a pair of socks that I knitted yesterday. They are knitted on single bed, the rib are knitted and the sock is hung on the machine and is then cast of. It is not recommended because there has become a stupid inside edge (the cast-of) and is not quite as elastic as I had hoped for. At the same time came a row of prulstitches, but it is because I hung the sock in the needlehooks had the rib behind needletongue and drew it over.
It has not been a bad thing because I think it was a good experience of what not to do!
;;)

2 kommentarer:

Jette M sagde ...

Ja- af skade bliver man klog....
Resten er det rene volapyk for mig - jeg har ikke en fis forstand på en strikkemaskine. Men det blev da nogen pæne sokker. Hvor lang tid er du om at fabrikere et par?

Bente T sagde ...

Tak for dine pæne ord, jeg er selv glad for dem, de er i hvert fald varme. Det tager ca. 1½ time at strikke dem begge, så skal de så syes sammen, så måske 2 timer i alt.
Jeg har en opskrift og ved at den passer, så skal jeg jo ikke igennem hele møllen med strikkeprøve og finde ud af hvilken spænding jeg skal bruge og lign. først
Det er bare at få spolet garnet op og gå i gang, (jeg kan ikke bruge et alm. nøgle med strømpegarn men skal lige have det over på en spole først)