onsdag den 4. marts 2009

Et færøsjal

er lige kommet af pindene.
Det er et sjal som jeg synes har været meget nemt at strikke.

Mønsteret er af Marilyn van Keppel og fra "A Gathering of lace"Der er brugt 1045 Meter og det vejer kun 270 g. Strikket på pind 6
Jeg har endnu ikke fået det vasket og spændt ud så jeg har ikke nogen mål på det, men det er pænt stort, går ned over bagen og i hvert fald dejligt varmt.

A faoese-shawl have just come of the needles. It is a shawl that I think has been very easy to knit. The pattern is made by Marilyn van Keppel and is from "A Gathering of Lace. I used 1045 meter and it weighs only 270 g. Needle size is 6 mm. I have not yet washed and stretched tit, so I have no measurement, but it is pretty big, goes down over the old and certainly is beautiful warm.

3 kommentarer:

Karin Hørkilde sagde ...

Åh Bente, hvor har du dog lavet et super-smukt sjal!! Smukke gyldne farver og et dejligt mønster. Jeg kunne godt tænke mig BUNKER af sådan nogen sjaler at kravle sammen i om aftenen; men jeg får vist aldrig tid til at strikke sådan et;-))

Vi savnede dig til generalforsamlingen i lørdags - det var meget, meget hyggeligt som sædvanligt.

Knus Karin

Jette M sagde ...

Det ser godt ud Bente. Men du må igang med knappenålene og knæøvelserne for at spænde det ud- så bliver det rigtig SUPERFLOT.
Hvad er det for noget uld du har brugt?

kh Jette

Bente T sagde ...

Hej Katrin og Jette
Tak for roserne, det blev jeg meget glad for.
Jeg skal også have det spændt ud og forhåbentlig bliver det ikke alt for stort, for det er ret stort nu.
Det er noget merino jeg har spundet for lang tid siden og ikke rigtig vidste hvad jeg skulle bruge det til, men så fik jeg den ide at det kunne passe til dette sjal. Det har kun taget 9 dage at strikke dette sjal og så har jeg endda kun strikket på det om aftenen hvor jeg har siddet og set tv. Jeg synes at det er et nemt mønster.
Ja jeg vidste jo godt at generalforsamlingen skulle finde sted men jeg havde slet ikke overskud til at komme af sted. Sådan er det lige for øjeblikket, tiden futter bare forbi mig.