søndag den 15. marts 2009

Endnu et par sokker

har set dagens lys, denne gang har jeg prøvet at strikke rundt på maskine.
Det er noget jeg skal vænne mig til, der skal mere manipulation til, det kan man ikke sådan lige med det samme.
Jeg har ellers strikket mange sokker på maskine for mange år siden, men jeg havde fuldstændig glemt hvordan, så det er en ny indlæring igen.

Som det fremgår af billederne passer striberne slet ikke.
For det første så var garnet vendt indefra og ud i nøglet, det havde jeg selvfølgelig ikke lagt mærke til, men selv om jeg havde, så ville det alligevel ikke været komme til at passe.

For garnets farvestriber passer ikke, kun på et stykke. I stedet for at der kom en orange stribe efter den blå så kom der pludselig en brun.Er der så noget at sige til at jeg er fuldstændig bedøvende med om striberne passer, for så skal man jo til at klippe/klistre for at få det til at passe og det kan jo ikke være rigtig, der vil gå for meget garn til spilde, det gider jeg ikke..

Vægten 46 g og der er brugt 191 meter
Garnet er Bumbo strømpegarn og er købt hos Superbest.

Another pair of socks
have emerged, this time I have tried to knit them in the round on the machine.
This is something you have to get used to, there are going to be more manipulation to be right.
I have knitted many socks on machine many years ago, but I had completely forgotten how, so it is a new learning again.
As shown in the pictures the stripes did not match. The second yarn was turned inside out, that I had not noticed, but even if I had, it would still not come to fit.
For the yarn color stripe suit not only on a piece. Rather than have an orange stripe after the blue, there was suddenly a brown.
Is there anything to say that I am completely stupefying if the stripe matches anything, as must of course to cut/paste to get it to fit and it can not be correct, it will be too much yarn wasted, so I don't bother at all..

Ingen kommentarer: